Annonsering

Våre sendinger kan høres av 70 % av Norges befolkning. Hos oss får du gode priser for eksponering til tusenvis av lyttere hver uke. Vi tilbyr annonsering som radiospots, sponsorat og podcastsponsorat.

Radiospot

Radioreklame mellom programmene i beste sendetid.

Sponsorat

Presenter radioprogrammene og få god eksponering.

Hvorfor annonsere på Radio 3,16?

Vi startet opp våren 2017 og har nå ca. 40.000 lyttere i uken. Vår kjernelytter er fra 25–55 år gammel. Interessant er det også at vi har mange lyttere i tenårene, og også blant de som er over 60 år.

Noen av de tilbakemeldingene vi oftest får er «Takk for at dere finnes» og «Radio 3,16 står på hele dagen!». Dette gjenspeiles også i lyttertallene våre; vi har svært trofaste lyttere som i liten grad bytter kanal! Hvert kvarter lytter til en hver tid 2500 mennesker på Radio 3,16 – hele Norges kristne radio!

I våre programflater treffer du engasjerte og blide programverter med glimt i øyet som alle ønsker å være med på å gjøre dagen din god!

I primetime er det alltid en hyggelig Radio 3,16-programleder eller to som bringer deg dagens små og store saker, fra morgenen kl. 06:00 til kl. 19:00 om kvelden. Her får du nyheter og aktualitetsstoff, tips til smått og stort i hverdagen og ikke minst, den gode musikken!

Etter kl. 19:00 er det programmer fra ulike organisasjoner og menigheter.

Hvem når du?

Våre sendinger kan høres av ca. 70 % av landets befolkning. Du finner oss i Akershus, Kongsberg/Drammen/Eiker, Solør/Hedemarken, Østfold, Vest-Agder, Rogaland/Sunnhordaland, Sør-Trøndelag, Aust-Agder, Østerdalen, Vestfold, Grenland, Sunnmøre og i Romsdal.

I tillegg er vi alltid online. Vi har en egen Radio 3,16-app for både IOS og Android, og på nettsiden vår kan du gå direkte til web-radioen vår. Vi er også på ulike plattformer for lytting med tanke på blant annet smarthøyttalere. Våre podcaster kan du finne på iTunes, Spotify, Stitcher, Soundcloud, TuneIn og Spreaker.

Eksempler på radiospot og sponsorat

Interessert i annonse på Radio 3,16?

La oss gi deg et godt tilbud! Kontakt oss på salg@radio316.no